Number of View: 0


Feminella Hyalosoft x 10 Ovule a 1,7g/ovul

INDICATII
Feminella Hyalosoft x 10 Ovule este recomandat in
-tratamentul atrofiei vaginale, indiferent de cauza acesteia. Feminella Hyalosoft hidrateaza mucoasa in uscaciunea vaginala cauzata de schimbarile hormonale aparute in diferite etape de varsta, in mod special in timpul menopauzei, dupa nastere, in timpul alaptarii sau in timpul tratamentelor de chimio si radioterapie.

80% considera ca uscaciunea vaginala este responsabila pentru durerile ce apar in timpul raporturilor sexuale si, de aici, probleme in cuplu (53%), cresterea stresului (39%), stari de depresie (26%). 57% dintre femei estimeaza ca uscaciunea vaginala este cauza unor grave probleme la nivelul cuplului cu atat mai mult cu cat astfel de situatii sunt intalnite recent si la varste sub 40 de ani.

In timp ce menopauza este o parte naturala a vietii femeii, atrofia vaginala asociata ei trebuie si poate fi tratata cu succes. Desi femeile se pot simti rusinate sa vorbeasca despre disconfortul vaginal, este foarte important sa depaseasca aceste bariere in comunicare si sa discute deschis cu medicul.

Se considera ca, de la instalarea menopauzei, calitatea vietii femeii este in depreciere. Aproximativ 70% dintre femei recunosc ca in aceasta perioada manifesta tulburari, disfunctii sexuale, iar aproximativ 50% dintre femei se confrunta cu dificultati sexuale cu care nu se confruntau inaintea aparitiei menopauzei (conform aceluiasi studiu realizat de institutul Louis Harris). Feminella Hyalosoft – produs nou avand la baza acidul hialuronic – a aparut ca raspuns la nevoile femeilor de avea o alternativa naturala si sigura in tratarea atrofiei vaginale, argumentul rational fiind proprietatea acidului hialuronic de a mentine si reda un mediu tisular neted, hidratat si elastic.

COMPOZITIE
-Acidul Hialuronic 5mg
-vitamina E 10mg
-extract de Centella Asiatica 60mg
-extract de nalba 60mg
-extract de musetel 60mg
-ulei de arbore de ceai 2mg
-dioxid de silicon coloidal 20mg
-gliceride semisintetice 1483mg

ACTIUNI
-Acidul Hialuronic este o molecula naturala, ce se gaseste in mod normal in organismul nostru, concentratia sa fiind mai mare la nou nascut si scazand odata cu inaintarea in varsta, acesta fiind si motivul aparitiilor ridurilor si pliurilor cutanate. Este recunoscut pentru proprietatile sale de hidratare (este molecula cu cea mai mare capacitate de retentie a apei), de regenerare si protectie a tesuturilor si pentru efectele sale antioxidante.

ADMINISTRARE
-1ovul pe zi 10zile
-pentru tratamentul uscaciunii vaginale in timpul menopauzei  1ovul vagina 10-20zile
Iar doza de intretinere 1 ovul vaginal de doua ori pe saptamana

CONTRAINDICATII
-sensibilitate sau alergie  cunoscuta sau posibila la una dintre component

DEPOZITARE
-sub 25grade protejat de lumina si umiditate

AMBALAJ
Flacon cu 10 ovule

PRODUCATOR:
POLICHEM S.A., Via Senago 42/ D – 6912 Lugano Pazzallo, Elvetia

pentru comenzi accesati: www.farmacie-naturista.ro
daca ti-a placut informatia apreciaza pagina noastra cu un simplu Like si Share (distribuie); informatia poate fi utila si prietenilor tai

Va multumesc
Cu Stima
Farmacist Gabriela Stefancu